Royal Experience:
Alexander

"Ik ben zeer tevreden over mijn tijd bij Royal Talent. Royal Talent biedt leuke, leerzame projecten bij mooie bedrijven!"

Ik ben heel positief over de cultuur bij Royal Talent. Tijdens je Finance & Control project word je regelmatig benadert door de BackOffice en Directors. De Directors staan altijd voor je klaar en er is structureel ruimte voor ondersteuning en advies op Soft & Hard Skills. Bij vragen of onduidelijkheden word je direct geholpen. De lijnen zijn snel en kort. Dat ervaar ik als prettig.

In mijn laatste project heb ik gewerkt aan het “Purchase to Pay” proces en aan de implementatie van SOX-wetgeving bij Basiq Dental. Operationeel heb ik ondersteuning geboden bij de maandafsluitingen en het optimaliseren van verschillende Finance & Control taken. De combinatie van Financial- en Business Control taken zorgde ervoor dat ik mijzelf op verschillende terreinen snel heb kunnen ontwikkelen. De interne auditors waren zo tevreden over de inrichting en advisering, dat ze de werkwijze ook bij andere entiteiten gaan implementeren. Erg leuk om waarde toe te voegen! Ik best trots op deze positieve reacties en de waardering vanuit het management. De dynamische opdrachten van Royal Talent spreken mij daarom erg aan!

Ik ben zeer tevreden over mijn tijd bij Royal Talent. Royal Talent biedt leuke, leerzame projecten bij mooie bedrijven!

Geschreven door: Alexander