Royal Experience:
Christopher

"Ik ben Royal Talent erg dankbaar voor het geven van spontane een bonus"

Ik ervaar de begeleiding vanuit Royal Talent als heel prettig. Er wordt door de directie frequent contact met mij opgenomen om te vragen hoe het gaat en of er dingen zijn waar ik hulp bij nodig heb. Daarnaast is de directie heel benaderbaar voor een gesprek.

Via Royal Talent heb ik uitdagende Finance & Control opdrachten mogen uitvoeren in verschillende sectoren. Royal Talent zoekt altijd een passende opdracht bij mijn profiel, maar los daarvan kijken zij ook naar wat het beste voor jou is om zoveel mogelijk te kunnen groeien. De uitdagende opdrachten die ik doe via Royal Talent helpen mij een scherp beeld te vormen van wat ik in de toekomst wil bereiken in mijn Finance & Control carrière.

Ik ben trots op het feit dat een goede vriend via mij ook bij Royal Talent werkt. Ik ben Royal Talent erg dankbaar voor het geven van spontane een bonus, omdat ik heb bijgedragen aan de interne organisatie (referal recruitment). Ik waardeer dit zeer.

Mijn beste herinnering was de A.I. & Data Analyse avond vanuit het Skillzz Centre (Learning & Development voor Interim Finance Consultants). Tijdens deze avond heb ik een aantal collega’s leren kennen die al een aantal jaar ervaring hebben. Een van deze Interim Finance Consultants (collega) begeleidt mij in mijn huidige opdracht. Ik kan veel van hem leren gelet op zijn ervaring in projectmanagement en Finance.

In het kort samengevat:

  • de directie denkt en luistert graag met je mee;
  • de collega’s zijn altijd in voor een leuk gesprek en je kan veel leren van de directie;
  • bij 100% inzet ervaar ik dat je bij Royal Talent gaat groeien tot een uitstekende Finance & Control professional.

Ik raad iedereen aan om te werken bij Royal Talent om zo meer ervaring op te doen in de Finance & Control sector.

Geschreven door: Christopher