Royal Experience:
Jordi

"Begeleiding heeft echter altijd een toekomstvisie nodig: Waar jij heen wilt is net zo belangrijk als waar je nu staat"

Mijn naam is Jordi, en ik ben een Interim Consultant Finance bij Royal Talent. Momenteel ben ik werkzaam bij KLM waar ik verantwoordelijk ben voor KPI dashboards, rapportages en projecten die processen moeten verbeteren. Mijn huidige opdracht bij KLM is de eerste opdracht vanuit Royal Talent. Ondanks de hoge werkdruk (en volle agenda’s), die ontstaan is door de crisis waarin we ons nu allemaal bevinden, ben ik zeer tevreden over deze functie en de werksfeer bij KLM Accounting Services. Werken voor KLM is uiterst leerzaam, en ik had geen betere start van mijn carrière kunnen hebben!

Gelukkig houdt Royal Talent zich niet stil tijdens mijn opdracht: Met enige regelmaat organiseert het bedrijf (online) events als seminars, en borrelavonden. Tijdens zulke evenementen praten we met elkaar over onze opdrachten, leren we gezamenlijk de nieuwe consultants kennen en hebben we natuurlijk ook gewoon een gezellige avond. Leren van mensen uit twee bedrijven en tegelijkertijd een goede werksfeer beleven, wat wil een starter op de arbeidsmarkt nog meer?

Zoals beschreven werk ik momenteel aan mijn eerste opdracht, en dit brengt een aantal unieke uitdagingen met zich mee. Het herkennen van een bedrijfshiërarchie en leren wanneer je mening wel of niet (impliciet) gevraagd wordt bleek niet eenvoudig: Waar Royal Talent erg laagdrempelig en derhalve eenduidig is op dit vlak, heeft KLM een complexe structuur en vele functies. Tevens moest ik leren om soms “nee” tegen extra taken of opdrachten te zeggen. Tot slot kenmerkt mijn takenpakket bij KLM Accounting Services zich door een bijzondere uitdaging: Alle dashboards en rapportages moeten up-to-date zijn, maar tegelijkertijd ook mee gaan met nieuwe inzichten en ontwikkelingen in technologie. Dat betekent dat de rapportages niet in beton gegoten kunnen zijn, maar juist moeten meebewegen met ontwikkelingen.

Na meer dan een jaar werken kan ik zeggen dat hoewel niet alles altijd in een keer goed gaat, ik een enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling heb doorgemaakt. Mede door de persoonlijke en laagdrempelige begeleiding vanuit Royal Talent blijf ik mij steeds verder ontwikkelen. Nick en Steven hebben allebei een goed oog voor de ontwikkelingsmogelijkheden en interesses van de consultants en vinden daar een passende opdracht bij. Beide partners staan altijd open voor vragen, en helpen jou met antwoorden op je vragen vinden. 

Begeleiding heeft echter altijd een toekomstvisie nodig: Waar jij  heen wilt is net zo belangrijk als waar je nu staat. Ik zou mezelf graag ontwikkelen richting controlling of business analysis.

Geschreven door: Jordi