Royal Experience:
Koen

"Ik ben het meest trots op de behaalde prestaties tijdens mijn opdracht bij het AmsterdamUMC, wat resulteerde in een verlenging en uitbreiding van de opdracht."

Laat ik beginnen met mijzelf kort voor te stellen. Mijn naam is Koen en ik ben sinds 2016 werkzaam op het gebied van Finance. Na het afronden van mijn studie HBO Bedrijfseconomie in 2016, heb ik diverse functies in vast dienstverband bekleed. Ik heb onder andere gewerkt als Financieel medewerker, Assistent Controller en Management Accountant. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Royal Talent als Interim Finance Consultant. Waarom na 3,5 jaar de keuze voor Detachering? Na een vast dienstverband van 3,5 jaar was ik toe aan iets nieuws en wilde ik graag binnen diverse bedrijven en bedrijfsculturen meer ervaring opdoen op het gebied van Finance & Control.

Op mijn eerste werkdag als Interim Finance Consultant bij Royal Talent, ben ik direct gestart als Interim Controller a.i. bij het AmsterdamUMC wegens een uitdagend fusietraject. Binnen deze functie hield ik mij bezig met het inzichtelijk maken van de projectadministratie, het verhelpen van diverse facturatie en betalingsachterstanden en het optimaliseren en herstructureren van administratieve processen. Dit resulteerde in een exponentiële omzetgroei. De initiële periode van deze opdracht was 3 maanden, maar door mijn goede functioneren en daarmee behaalden resultaten was de opdracht uiteindelijk verlengd tot een periode van 9 maanden. In deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van presenteren en communicatie door support van de Royal Coaches van Royal Talent.

Momenteel werk ik als Interim Finance Consultant bij de Hogeschool Inholland ter ondersteuning van de afdeling Accounting. Als ondersteunde kracht van deze afdeling houd ik mij voornamelijk bezig met de werkzaamheden rondom de maandafsluitingen, controleren van de financiële administratie, diverse fiscale werkzaamheden en heb ik de afgelopen periode meegewerkt aan het jaarwerk van 2020.

Tijdens mijn periode bij Royal Talent ben ik het meest trots op de behaalde prestaties bij het AmsterdamUMC, wat resulteerde in een verlenging en uitbreiding van de opdracht. Daarnaast ben ik ook trots dat ik vanaf het begin van mijn opdracht bij de Hogeschool InHolland volledig heb mee kunnen werken, ondanks dat er geen mogelijkheid was om op locatie te werken vanwege de pandemie.

Royal Talent heeft mij hierin goed begeleid en ik ervaar de begeleiding vanuit Royal Talent als prettig en helder. Zo is mij gevraagd tijdens mijn periode bij het Amsterdam UMC een presentatie te geven over de behaalde resultaten. Het presenteren en het maken van een presentatie is voor mij een ontwikkelpunt. Mede door persoonlijke en gerichte begeleiding vanuit Royal Talent heb ik de behaalde resultaten kunnen vertalen naar een overzichtelijk en communicatief sterke presentatie. Mede door de persoonlijke benadering vanuit Royal Talent, ervaar ik de werksfeer als prettig en informeel. Wat mij het gevoel geeft dat zij altijd bereidt zijn mij te helpen zowel zakelijk als privé. Het is ontzettend fijn dat er situationeel inhoudelijke begeleiding is vanuit Royal Talent, waardoor je altijd maximale impact en ontwikkeling doormaakt bij je opdrachten!

Na het afronden van mijn eerste opdracht bij het AmsterdamUMC zat ik ‘in between jobs’. Nick Muller gaf mij het vertrouwen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken ondanks de pandemie. En dat was terecht! Op heel korte termijn had ik de keuze tussen twee interessante en uitdagende opdrachten. Voor mij was dit dan ook echt mijn ultieme Royal Talent moment.

Ik zie mijzelf over een paar jaar als een financial die door middel van detachering een breed scala aan kennis en ervaring heeft opgebouwd. Wat mij vormt tot een persoon waar bedrijven eigenlijk niet om heen kunnen. Dit ga ik samen met Royal Talent bereiken!

Geschreven door: Koen