Royal Experience:
Roos

"Ik ben erg blij dat ik op deze manier heb leren werken in een hybride werkomgeving"

Mijn naam is Roos. In februari 2020 ben ik via Royal Talent begonnen bij KLM Cityhopper om mijn afstudeeropdracht uit te voeren. Ik onderzocht de IFRS 16 Lease Accounting op het gebied van systemen en de grootboekadministratie. Hierbij maakte ik een model waarbij de volledigheid en juistheid van de cijfers van de systemen NLA (SLAN) en SAP werden getest en gewaarborgd. Ik heb mijn studie na vier jaar af mogen sluiten met een 8,0 en een tevreden opdrachtgever. 

Naast mijn scriptieperiode ben ik tevens voor drie dagen in de week verantwoordelijk geweest voor de grootboekadministratie van KLM Cityhopper BV en KLM Cityhopper UK ltd, ook wel KLM in het klein.  Na de afronding van de Bachelor Finance & Control is mijn contract als externe bij KLM verlengd. Momenteel werk ik vier dagen in de week voor KLM Cityhopper. Naast mijn reguliere werkzaamheden vind ik mijn extra uitdaging door deel te nemen aan diverse projecten binnen KLM Accounting Services. Een van deze projecten is het aanschaffen en implementeren van een nieuwe month-end closing tool.

Vanwege Covid-19 heb ik een maand fysiek op kantoor kunnen werken. In maart 2020 werd iedereen, tot op heden, verplicht om online thuis te werken. Tijdens het onboardingsproces heb ik snel leren schakelen en werden mijn communicatieve skills getest. Ik ben erg blij dat ik op deze manier heb leren werken in een hybride werkomgeving.

Bij zowel KLM Cityhopper en Royal Talent hangt een fijne sfeer. Iedereen is bereid elkaar te hepen en motiveert elkaar om het beste uit jezelf te halen. Als ondersteuning helpt Royal Talent je bij jouw  persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Enerzijds door middel van het voeren van (online)gesprekken, anderzijds door het volgen van webinars en workshops. Op deze manier kom ik er steeds meer achter waar mijn passie ligt.

Royal Talent organiseerde voorheen veel borrels op verschillende locaties. Helaas is dit wegens de Covid-19 omstandigheden niet mogelijk. Toch organiseert Royal Talent diverse online bijeenkomsten. Zo ook de online gambling night, waar iedereen binnen Royal Talent aan deel nam. Dit was toch wel mijn meest ultieme Royal Talent moment. Met veel energie en winst sloot ik mijn laptop af, een geslaagde avond!

Geschreven door: Roos