Werken Bij
Royal Talent.

Groeien op de arbeidsmarkt

Wij leiden jou op tot een gewaardeerde Finance Professional. Je gaat direct aan de slag om te groeien op de arbeidsmarkt en wij ondersteunen je structureel bij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je werkt intensief samen met je collega’s binnen Royal Talent en bij de verschillende opdrachtgevers.

Royal Experience

Lees hieronder de ervaringen van je toekomstige collega’s

Bekijk hieronder de ervaringen van Royal Consultant Jeffrey

Persoonlijke Begeleiding

Royal Talent is ervan overtuigd dat persoonlijke begeleiding tijdens opdrachten een essentieel onderdeel is om de ontwikkeling van jou maximaal te stimuleren. Tussentijdse evaluaties worden met regelmaat gehouden, zodat jij punten gemakkelijk bespreekbaar kunt maken met Royal Talent en de opdrachtgever.

Gerenommeerde opdrachtgevers

Royal Talent werkt samen met opdrachtgevers die bouwen aan een visie en streven naar continue verbetering. Je komt te werken bij dynamische bedrijven met uiteenlopende bedrijfsculturen, zodat jij jezelf goed kunt ontwikkelen en scherp krijgt binnen welke omgeving jij het beste presteert

Dynamische Projecten

Onze opdrachtgevers werken altijd aan change management, waardoor jouw leercurve enorm steil is en er altijd ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je leert veel over projectmanagement en bent continu bezig om veranderingen tot stand te brengen op meerdere vlakken en niveaus binnen de organisatie waar je werkt

Collega's & Fun

Wij zoeken naar de beste professionals met het Royal-DNA. Harde werkers, intelligent, leergierig en bovenal sociaal. Leren van elkaar is belangrijk voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en draagt bij aan jouw ontwikkeling. Wij organiseren frequent leuke personeelsfeesten en activiteiten, waardoor er veel gelegenheid is om met elkaar te sparren en genieten van onze successen.

Royal Skills Centre

Royal Talent werkt enkel met de beste professionals en daarbij horen ook de beste trainingen en opleidingen Dit doen wij met een gevarieerd aanbod aan individuele en groepstrainingen Heb jij behoefte aan kennis ober een specifiek onderwerp? Maak het bespreekbaar bij ons en wij kiezen samen met jou een opleiding of training die aansluit bij jouw wensen!

Uitstekende Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben alle vertrouwen in onze medewerkers en daarbij hoort een passende beloning. Samen met jou komen we tot uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dat is voor ons vanzelfsprekend!

Jouw wensen staan centraal.

Ervaar het verschil tussen uiteenlopende organisaties, bedrijfsculturen en projecten om vervolgens tot bewuste keuzes in jouw carrière te komen. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en spelen hierop in. Hoe beter jij in je vel zit tijdens de projecten, hoe meer positieve impact de opdrachtgever zal ervaren. Dat is onze visie!

Waar ligt jouw passie?

Royal Education

Kennisdeling en ontwikkeling zijn erg belangrijk binnen Royal Talent. Wij investeren veel in educatietrajecten voor onze consultants en stimulering kennisdeling onder collega’s. Om dit te bereiken biedt Royal Talent een breed pallet aan ontwikkelingsmogelijkheden voor onze Interim Finance Consultants. Dit omvat onder andere: 

  • +RoyalSkillsCentre – een eigen opleidingsinstituut dat zich geheel richt op jouw persoonlijke ontwikkeling vanuit vier pilaren: Systems, Innovation, Behaviour & Content 
  • Royal Coaching – persoonlijke coaching op Hard & Soft skills door de ervaren partners van Royal Talent
  • Royal Development Plan – voor iedere consultant wordt er een ‘custom made’ ontwikkelingsplan opgesteld.
  • BorRoyals – sinds de oprichting van Royal Talent een daverend succes! Tijdens BorRoyals komen gezelligheid en kennisdeling bij elkaar. 
  • Remote Education – voor leergierige consultants die vanuit hun eigen stoel zich willen ontwikkelen heeft Royal Talent een seat beschikbaar bij opleider Udemy
  • Personal Education – persoonlijke educatie die niet met de andere opleidingsmogelijkheden kan worden ingevuld

Opdrachtgevers

Business Partners