Controller Finance

Als Controller ben jij de toegevoegde waarde voor de organisatie. Jij bent constant bezig met het optimaliseren en analyseren van bedrijfsprocessen. Weet jij welke financiële gegevens het management nodig heeft? En ben jij een volwaardige gesprekspartner en adviseur voor het management? Dan zoeken wij jou!

Als Controller werk je nauw samen met de Finance afdeling, maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie, waaronder Operations en Commercie. Jij bent een echte businesspartner en samen tillen jullie de organisatie naar het volgende niveau.

Bovenstaande is een voorbeeld van een opdracht die jij voor Royal Talent kunt uitvoeren. Samen gaan wij op zoek naar de juiste match, bij ons draait het om jouw ambitie. Wanneer jij aan de slag gaat bij een opdrachtgever werkt Royal Talent samen met jou aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Het +RoyalSkillsCentre biedt coaching aan tijdens jou opdrachten en geeft jou educatieve support. Royal Talent en het +RoyalSkillsCentre organiseren frequent kennis sessies en andere activiteiten, waardoor er veel gelegenheid is om met jouw collega’s binnen Royal Talent te sparren en te genieten van elkaars successen.

Royal Talent heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers en altijd uitdagende projecten en functies om te vervullen. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat jij leuk vindt.

Wat bieden wij?

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, waarbij je taken bijvoorbeeld zijn:

Wie zoeken wij?